Dani Erasmusa 2023. u znaku Europske godine vještina

U cijelom svijetu #ErasmusDays će se održati 9.-14. listopada 2023. Pridružite se i organizirajte svoja događanja na vrijeme!


Ove jeseni će se 7. godinu zaredom održati #ErasmusDays- prigodna godišnja manifestacija kojom se u cijelom svijetu istovremeno obilježava uspjeh programa Erasmus+! Tih će se dana, od 9. do 14. listopada 2023. održati raznovrsna događanja diljem Hrvatske. Događanja organiziraju korisnici Erasmusa: ustanove i organizacije koje provode ili su provele projekte. Na njima predstavljaju svoje Erasmus+ projekte i rezultate, stečena znanja i iskustva. Sva događanja se upisuju na međunarodnu kartu. Tema ovogodišnjih Dana Erasmusa je Europska godina vještina.

Registracija događanja će biti otvorena na Dan Europe, 9. svibnja 2023.

Vrste prihvatljivih događanja

Pozivamo sve korisnike da se i ove godine svojim aktivnostima uključe u obilježavanje Dana Erasmusa. Raznovrsna događanja su dobrodošla. Budite kreativni!

Primjerice to mogu biti izložbe, predavanja, prezentacije, projektni sastanci, druženja s građanima, kvizovi, okrugli stolovi, radionice, podcast, gostovanje u medijima, prigodne utrke, predstave, koncerti i slično. Možete ih organizirati samostalno ili zajedno s projektnim partnerima. 2022. je održano 221 događanje u Hrvatskoj, što je rekord u odnosu na prethodne godine.

#ErasmusDays su odlična prilika za diseminaciju! Pozivamo vas da ju iskoristite!

Više informacija uskoro...